Ons verhaal

Van een jarenlang postsorteercentrum tot het Provinciehuis en van leegstaand pand tot uiteindelijk het Stationskwartier zoals we hem nu kennen. Het pand van het Stationskwartier heeft al heel wat bestemmingen gehad. Nu willen we er een bruisende en duurzame trekpleister van maken, voor ondernemer en particulier.

Hier wil ik zijn!

Persoonlijke service

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom vinden we persoonlijke service en contact erg belangrijk. We denken graag met je mee over oplossingen die bij jou en jouw bedrijf passen.

Een mix van lokale ondernemers

Je kunt binnen Stationskwartier een mix van ondernemers verwachten, van tech startup tot interieurontwerper. Door het stimuleren van ontmoetingen is lokaal samenwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Een betere toekomst

Duurzaam en vooruitstrevend ondernemen. Binnen Stationskwartier geven we jonge ondernemers en bedrijven een kans. Ook vergeten we onze omgeving niet. Want ondernemen is samen vooruitgaan. Een eerlijke en fossielvrije toekomst tegemoet.

Stationskwartier staat middenin de maatschappij

Wij zijn altijd bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarmee willen we kansen scheppen en mensen helpen. Bijvoorbeeld door te helpen met ruimte of door mee te denken.

We scheiden afval, zamelen oude metalen in, hebben meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen en helpen met het leggen van contacten met bedrijven. Zo helpen we de maatschappij een handje. Niet omdat het moet, maar omdat we het vanzelfsprekend vinden.